1. stodolní vaření - Hanácké koláčkování

22.05.2015 11:31

Občanské sdružení Jatar Vás zve na první stodolní vaření s názvem "HÁNÁCKÉ KOLÁČKOVÁNÍ", které se bude konat dne 6. 6. 2015 od 15:00 hod. v místní stodole Humno č. 11.

 

Stodolní vaření je součástí projektu "Sousede pojď vařit", na který jsem získali dotaci z Regionálního fondu rozvoje Poštovní spořitelny. Součástí tohoto projektu jsou dva hlavní body, a to zvelebení Humna č. 11 pomocí dřevěných kulatin, které předělí část skladu a prostoru pro společenské události na Humně a dále 5 setkání, při kterých se společně pustíme do kulinářského umění. Tato kuchařská setkání jsou nazvána "stodolní vaření" a jejich termíny najdete jak na plakátech distribuovaných v obci, tak na našich webových stránkách. První termín stodolního vaření s názvem Hanácké koláčkování je neměnný, tedy 6. 6. 2015 v 15:00 hod. Termíny dalších seancí jsou již naplánované, viz. plakát. Z neočekávaných důvodů však může docházet ke změnám v harmonogramu, a proto Vás prosíme, abyste sledovali informace na webu a na distibuovaných plakátech. O každém nadcházejícím stodolním vaření budeme vždy informování, a to několika způsoby: pomocí letáků, webu a infokanálu, kde se budou vždy nacházet aktuální informace. 

Nezapomeňtě se přihlásit na naší první kulinářskou akci "stodolní vaření" s názvem Hanácké koláčkování u paní Jany Mlčochové na tel. čísle +420 775 280 500, neboť kapacita Humna je omezena. Také si nezapomeňte projít seznam věcí, které je potřeba si s sebou přinést.

Přijďte se pobavit a odreagovat se se svými sousedy při zajímavém programu. Velice se na Vás těšíme a doufáme, že se sejdeme v hojném počtu. 

Občanské sdružení Jatar