3. stodolní vaření - Outdoorové grilování

07.07.2015 19:40

Občanské sdružení JATAR Vás zve na v pořadí již třetí stodolní vaření s názvem "OUTDOOROVÉ GRILOVÁNÍ", které se bude konat dne 1. 8. 2015 od 15:00 hod. v místní stodole Humno č. 11.

Stodolní vaření je součástí projektu "Sousede, pojď vařit!", na který jsem získali dotaci z Regionálního fondu rozvoje Poštovní spořitelny. Součástí tohoto projektu jsou dva hlavní body, a to zvelebení Humna č. 11 pomocí dřevěných kulatin, které předělí část skladu a prostoru pro společenské události na Humně a dále 5 setkání, při kterých se společně pustíme do kulinářského umění. Tato kuchařská setkání jsou nazvána "stodolní vaření" a jejich termíny najdete jak na plakátech distribuovaných v obci, tak na našich webových stránkách. První a druhé stodolní již proběhly a rádi bychom Vás pozvali na v pořadí již třetí, které se bude konat dne 1. 8. 2015 od 15:00 hod. v místní stodole Humno č. 11. 

Nezapomeňtě se přihlásit na tuto kulinářskou akci u pana Igora Opravila na tel. čísle +420 602 431 430, neboť kapacita Humna je omezena. Také si nezapomeňte projít seznam věcí, které je potřeba si s sebou přinést.

Přijďte se pobavit a odreagovat se se svými sousedy při zajímavém programu. Velice se na Vás těšíme a doufáme, že se sejdeme v hojném počtu. 

Srdečně zve občanské sdružení JATAR